Ervaringen van Teledermatoscopie.nl gebruikers

Wat zeggen anderen er over?

Tjitske Huisman

Tjitske Huisman

Verpleegkundig specialist

''Prachtige beeldvorming met Demetra en tijdbesparend vanwege het automatisch uploaden. Bij twijfel maak ik gebruik van teledermatoscopie. Ik krijg snel antwoord. De patiënt weet snel waar hij aan toe is en ik leer een hoop van de gegeven feedback! Laagdrempelig, deskundigheidsbevorderend en kostenbesparend! Ik ben zeer enthousiast en krijg positieve reacties van patiënten!"

Deelnemer zonder foto

Huisarts

deelnemer pilot

"Ik krijg snel reactie van Michiel en Maartje met heel leerzame feedback. Mijn kennis groeit hierdoor niet alleen maar ik kan ook veel 2e lijns verwijzingen voorkomen. Ook patienten waarderen deze vorm van consultatie."

Carlie van den Borne

Carlie van den Borne

Huisarts

"Ik wilde meer in de 1e lijn kunnen doen en minder hoeven te verwijzen naar de dermatoloog. Ik heb nu meer tools om de diagnostiek compleet te maken. Goede samenwerking met Maartje."

Teledermatoscopie.nl

Digitale huidzorg toegankelijk, leerzaam én makkelijk maken zodat er een betere huidzorg dichtbij de patiënt thuis mogelijk wordt.

Werkinstructie

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van teledermatoscopie in de huisartsenpraktijk en  leerzame casussen ontvangen?

Michiel Berenschot, MSc
BIG-nummer 89065627901
info@teledermatoscopie.nl 
KvK 34378316

Maartje Spit, MSc, M ANP
BIG-nummer 59058254330
info@teledermatoscopie.nl 
KvK 72973897

Privacy Statement

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten